Conectabil SRL Bucuresti, import si distributie medii stocare si video Sony, consumabile, echipamente si accesorii IT B-dul Dimitrie Pompei nr.8, cladirea FEPER etaj 5, Bucuresti, RO-B. Phone: 021-242-1346. .

luni, 2 noiembrie 2015

Discuri profesionale - PFD-uri - de la Sony in oferta Conectabil

Discuri optice profesionale PFD - Sony Professional Disc Media


Colaborator traditional al multor televiziuni si societati de productie film, Conectabil a urmat fidel saltul tehnologic initiat de Sony, trecerea la XDCAM – denumirea generica a productiei de film „fara banda” – tapeless video production.
Am adus pe piata suportul media necesar, atat discurile optice profesionale (PFD – Professional Disc) dedicate productiei XDCAM HD dar si carduri de memorie profesionale (ExpressCard) de tip SxS (sau S by S) si SxS PRO+ pentru sistemele XDCAM EX.

Este momentul sa va reamintim ca, in calitate de importator SONY, Conectabil SRL poate oferi orice media suport SONY, pentru orice format de imagine si pentru orice model de camera de filmat, in concordanta cu orice aplicatie video – profesionala sau de familie, productie TV, documentar, Mastering, Major Studio Film etc.
Pentru mai multe detalii si oferte extrem de avantajoase, nu ezitati sa ne contactati.


In raport cu vechile solutii "pe banda", discurile optice profesionale au, din start, avantajele certe ale fluxului XDCAM : permit operatorului sa vada scenele filmate pe ecranul LCD al camerei si sa reia imediat filmarea (fara greoaiele derulari FW sau RW); se lucreaza cu fisiere care pot fi stocate si transferate rapid, prin retea, la mari distante - in plus, fisierele de mica rezolutie Proxy AV permit vizionarea si editarea rapida, anticipand operatiile efectuate asupra fisierelor de inalta rezolutie in editarea finala.
La fel de relevante sunt proprietatile fizice ale discurilor in raport cu casetele de banda: durabilitate de 1000 cicluri de sriere/citire/stergere (la discurile reinscriptibile); durata de viata a datelor inregistrate de 50 ani; plaja conditiilor de lucru si stocare - temperatura si umiditate - incomparabil mai mare: -5°C ~ 55°C si 10~90 RH, precum si rezistenta mecanica si usurinta in manipulare conferite de carcasa de protectie.
In sfarsit, elementul definitoriu care face difernta: rata de transfer, constituie un salt important, 86 Mbps datorata tehnologiei Sony laser blue-violet.

Exista 4 tipuri consacrate (si "marcate" prin culoarea casetei de protectie) de PFD Sony:
- PFD23A/3, negru, single-layer de 23GB
- PFD50DLA/3, rosu,dual-layer disc de 50GB modelul perfect pentru filmari lungi si masters, cost optim per GB
- PFD100TLA, galben, ideal pentru arhivare sau livrare productii video
- PFF128QLW, alb, ideal pentru arhivare sau livrare productii video, singurul de tip Write-Once (celelalte 3 sunt Rewritable)


Si, sintetic, formatele video si duratele corespunzatoare de filmare pentru discurile optice XDCAM Sony din oferta Conectabil SRL.:

Va multumim, asteptam sa ne comunicati daca doriti discuri optice Sony din oferta noastra!

Sau, poate optati pentru  carduri de memorie profesionale (ExpressCard) de tip SxS (sau S by S) si SxS PRO+ pentru sistemele XDCAM EX

Va reamintim ca tot la Conectabil SRL puteti obtine, la pret de importator, si casete de stocare date Sony LTO Ultrium, precum si intreaga gama de casete video profesionale Sony - HDCAM si HDCAM SR, BETACAM in variante Digital, SP, SX si MPEG IMX, DVCAM si Digital Master - si semiprofesionale MiniDV si Hi8. 


Importator discuri optice profesionale SONY pentru camere XDCAM. Modele: PFD23A/3, PFD50DLA/3, PFD100TLA, PFF128QLW. Adica toate
Posted by Conectabil SRL on Wednesday, November 18, 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu